Professionell DJ till din fest

Äntligen var det dags för årets fest! Vad passar bättre än att boka in mig för en helgalen kväll där jag vänder plattorna Ni minns. Under mina 20 år har jag hunnit med att spela på företagsfester, privatfester, julfester och cykelfester. Ingen låt är för töntig för en galen julfest och inte heller kommer någon att glömma när chefen rev stället med sin version av Don´t Stop Believin´ på firmafesten. Tack var min långa erfarenhet garanterar jag ett hejdlöst hålligång från festens början till dess sista gästen gått hem.

Jag vet av erfarenhet att musiken är det viktigaste på Er fest, därför kan Ni vara säkra på att jag spelar de absolut bästa låtarna. Jag strävar efter att tillgodose så många önskemål som möjligt på Er fest och blandar mellan Schlagerlåtar, klassiska partyhits från olika decennier, topplistelåtarna och de bästa hitsen från 00-talet och framåt. Kort sagt, jag de spelar det bästa från det mesta, allt för att Era gäster eller anställda ska trivas och minnas kvällen.

Kanske har ni redan bestämt tema eller vill ha förslag? Inga problem…jag är flexibel och vill ni ha en speciell inriktning på festen ordnar jag detta. Tveka inte att berätta för mig vad ni har för tankar kring Er fest och eftersom alla fester är olika erbjuder jag olika paketlösningar inom ljud och ljus. Vill ni så ljussätter jag festlokalen med olika typer av miljöljus, allt för att stämningen ska vara på topp. Jag erbjuder även utrustning under middagen såsom högtalare, trådlösa mikrofoner och scenljus. Önskar ni skön musik att ta en drink till innan middagen är detta lätt ordnat.

Firma- och födelsedagsfest

Bokningar

För bokning ring oss på 073-545 84 52 eller maila oss dina kontaktauppgifter så hör vi av oss så fort som möjligt.