DJ Student

Dj till bal och studentfest

Sjung om studentens lyckliga dagar, låt om oss fröjdas i… Äntligen är det dags! 12 år i skolbänken är snart ett minne blott. När det är dags för Studentfest/Bal vill man att det ska vara sådär galet kul som det bara kan bli. Och det blir det, om man har rätt Dj förstås.Med närmre 200 studentfester/baler i bagaget kan ni vara säkra på att jag kan min sak. Studentfesten/balen ska vara ett minne för livet och mitt jobb är att se till att ni aldrig glömmer den här studentfesten.

Musiken

Till den ultimata balen spelas givetvis en klassisk pardans som öppningslåt. Det kan vara allt från wals till en känd låt med Frank Sinatra. Sedan övergår musiken till låtarna ni minns. Jag spelar allt ifrån Rnb/Hiphop, House och klubbmusik, Topplistelåtarna och de odödliga partyhitsen. Kanske ni har en speciell låt som klassen vill ha spelad under kvällen? Inga problem, jag mixar in Era önskemål under kvällen.

Planering

Börja med att kontakta mig i god tid då studentfester och baler ofta tenderar att hållas vid samma tidpunkt. När vi bestämt storlek på ljud och ljusutrustningen går vi igenom alla praktiska detaljer såsom, tid, plats och andra önskemål. Vill ni så levererar jag miljöljus som höjer stämningen på lokalen till den absoluta toppen.

Bokningar

För bokning ring oss på 073-545 84 52 eller maila oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så fort som möjligt.