DJ för Bröllop

Att välja rätt Dj till bröllopet är lika viktigt som alla andra detaljer till Ert bröllop. Eftersom bröllopet är en av de största dagarna i ens liv, kan Ni vara säkra på att jag tillgodoser alla behov och önskemål och gör just er kväll minnesvärd. Genom åren har jag spelat som Dj på över 100 bröllop och vågar faktiskt påstå att det här är jag riktigt bra på.  Om ni bestämmer Er för att anlita mig kan ni vara säkra på att ni får kvalité och proffsigt bemötande. Vanligtvis anländer jag till festlokalen tidigt på bröllopsdagen och sätter upp utrustningen vi kommit överens om. Jag går även igenom med Er och Era toastmasters, bestman mm om hur utrustningen fungerar.

Musik

De flesta bröllopsfester inleder vi med en av Era favoritlåtar som sedan följs upp med musik som är väl avvägd för just Ert sällskap. Jag använder inga spellistor utan jobbar aktivt under kvällen med att spela musiken så Ni och Era gäster får den bästa upplevelsen. Självklart kan ni maila Er önskelista med favoritlåtar till bröllopet så mixar jag in dom under kvällen.

Planering

Jag spelar inte bara musik utan strävar efter att ge Er det bästa man kan få utifrån Era förutsättningar, därför är det viktigt att ni funderar över vilken upplevelse Ni vill ge Era gäster. Jag erbjuder olika lösningar för varje bröllop. Allt ifrån olika storlekar på ljud och ljusutrustningar, trådlösa mikrofoner för tal, möjlighet att spela mingelmusik under kvällen, högtalare för att koppla in projektor för klassiska filmvisningar av möhippor och svensexor och att anpassa lokalen med olika typer av miljöljus. Jag finns tillgänglig under hela processen och svarar mer än gärna på Era frågor. Vill ni träffas för att bilda Er en uppfattning går detta alldeles utmärkt.

 

Bokningar

För bokning ring oss på 073-545 84 52 eller maila oss dina kontaktauppgifter så hör vi av oss så fort som möjligt.

Bröllop